skip to Main Content
Mattia Royemans – Vlaanderen – Januari 2024

Mattia Royemans – Vlaanderen – januari 2024

De Sporter leren kennen

1. Hoe ben je betrokken geraakt bij deze sport?
De wielersport interesseerde me altijd al. Tot 5 maand geleden was ik nog aan het voetballen tot ik een blessure kreeg en niet meer mijn plezier haalde uit het voetballen. Door mijn blessure ben ik beginnen trainen op de fiets en dat beviel me wel. Vanaf hier ben ik me gaan focussen op het wielrennen.

2. Wie was je grote voorbeeld (idool)?
Voor mij is dit Remco Evenepoel omdat hij op een heel jonge leeftijd al veel indrukwekkende prestaties heeft afgeleverd. Zijn doorzettingsvermogen en toewijding aan zijn sport inspireert me.

3. Beste prestaties ………..tot nu toe?
Ik ben nog maar net begonnen met wielrennen op dit niveau en heb al enkele mooie uitslagen gereden en enkele keren in de top 10 gefinisht.

4. Wat zijn je ambities?
Mijn ambities zijn om mezelf constant te blijven te blijven verbeteren en hoger niveaus in de wielersport te bereiken door mijn grenzen voortdurend te blijven verleggen.

5. Wat motiveert je om harder te trainen?
Wat me motiveert om harder te trainen is de constante drang om beter te worden en mijn doelen te bereiken. Ook de adrenaline die ik voel tijdens races en het gevoel van voldoening na een zware trainingssessie drijven me om harder te werken.

6. Kun je uitleggen hoe je traint?
Mijn trainingsroutine bestaat uit een combinatie van duurritten, intervaltrainingen en krachttraining. Ik bouw mijn trainingsintensiteit geleidelijk op.

7. Als je een andere topsport moest kiezen, welke, en waarom?
Als ik een andere topsport zou moeten kiezen, zou ik waarschijnlijk kiezen voor triatlon. Ik hou van de veelzijdigheid en de uitdagingen die de combinatie van zwemmen, fietsen en hardlopen met zich meebrengt.

8. Wat zijn je 3 sportvoedings tips?
Mijn 3 sportvoedingstips zijn: zorg voor een uitgebalanceerd dieet, hydrateer goed voor, tijdens en na trainingen en experimenteer met verschillende soorten sportvoeding om te vinden wat het beste werkt voor je lichaam.

9. Hoe ben je bij Beet-it sport gekomen?
Door de zoektocht naar e-gezonde en effectieve voeding voor het sporten en wat je het best kan gebruiken kwam ik uit bij Beet-it.

10. Waarom gebruik je Beet It Sport?
Om op deze manier mijn sportprestaties te kunnen verbeteren en mezelf naar een hoger niveau te brengen.

Back To Top