skip to Main Content
Miriam Van Reijen Wint Powerman In Florida

Miriam van Reijen wint Powerman in Florida

Afgelopen donderdag reisde Miriam van Reijen af naar Florida om daar mee te doen aan de Powerman, een run-bike-run over 10 – 60 – 10 km. Ze vroeg haar coach Rob Veer om haar te vergezellen. De reis betekende tevens het einde van de officiële samenwerking tussen de twee.

“Na zeven jaar is Rob van coach veranderd in een vriend met wie ik veel spar over trainingen en alles wat daarbij komt kijken. Deze reis was een mooie manier om afscheid te nemen. Stiekem hoopte ik dat onze samenwerking winnend af kon sluiten. De race ging beter dan verwacht. De laatste tijd heb ik me vooral op het fietsen gericht maar ik wist niet goed hoe dit uit zou pakken op het lopen. Dat mijn fietsen aanzienlijk beter ging dan in mijn vorige Powerman (Geel) was fijn maar ik was vooral verbaasd dat mijn tweede run nog zo lekker ging. Rob zei me dat ik nog onder de 3 uur kon finishen. Dat was een mooi doel.”

 

Miriam legde de Powerman af in 2.58.46 met afzonderlijke splits van 37.22-1h43.27-36.10. Ze bleef de nummer twee, nationaal sprintduatlonkampioen Isabel Speer ruim drie minuten voor.

Onze ambassadeurs bevelen de volgende producten aan

Back To Top